Späť na blog

Wachumba COVID garancia pre školy v prírode

Milé pani učiteľky, páni učitelia. V tomto školskom roku bude ešte dôležitejšie mať dobrého a spoľahlivého partnera....

  • 20.09.2022
  • 10262

Milé pani učiteľky, páni učitelia. V tomto školskom roku bude ešte dôležitejšie mať dobrého a spoľahlivého partnera. My sme pripravení na nový školský rok 2022/2023, skúsenosťami, opatreniami aj garanciami

Kým sa celý segment turistického ruchu otriasal, my sme na sebe ďalej pracovali, aby sme boli najlepšie pripravení na toto obdobie. Pripravení vrátiť deti do prírody, do kolektívu kamarátov, vrátiť im zážitky a radosť z poznávania. Pripravení flexibilne reagovať na situáciu a vždy byť istotou učiteľom aj žiakom. Máme know-how, máme garancie a hlavne chuť vrátiť deti do normálu. Veď len za toto leto zažilo Wachumbu viac ako 3tis detí bez jedíneho pozitívneho prípadu.

Môžete sa na nás spoľahnúť, lebo…

1.Garancia vrátenia platby bez storno poplatkov
V prípade, že sa váš pobyt nebude môcť realizovať z dôvodu nariadenia RUVZ v súvislosti s opatreniami proti šíreniu COVID-19, vrátime vám célu uhradenú sumu za pobyt bez storno poplatkov a prieťahov.

2. Šikovná záloha len 5 Є
Rozumieme obavám zo strany učiteľov aj rodičov, čo bude o polroka. No je na nás všetkých, aby sme spoločne obnovili dôveru. Preto vám dávame možnosť záväznej rezervácie s vratnou zálohou len 5/Є.

3.Cestovné poistenie, ktoré kryje COVID aj karanténu
ponúkame klientom kvalitné cestovné poistenie UNIQUA, ktoré kryje storno pobytu aj z dôvodu pozitívneho PCR testu alebo nariadenej karantény.

4.Máme poistenie krachu
Vaše zálohy a doplatky sú u nás v bezpečí. Naši klienti sú chránení sumou až do výšky 333 000 Є. Porovnajte si to s inými organizátormi a posúďte sami.

5.Máme najviac skúseností s opatreniami. Wachumba najbezpečnejšou voľbou rodičov aj učiteľov
V neistých časoch si ľudia vyberajú najspoľahlivejších. Aj napriek korone a obmedzeniam sme v detských táboroch a v školách v prírode za posledné 2 royk darovali bezpečné zážitky viac ako 10 000 deťom.

6.Máme akreditáciu Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu
Sme držiteľmi akreditácie vzdelávacieho programu: Základné princípy animovania zážitkových programov. Naši animátori prechádzajú najlepším a najprísnejším školením.

Pozrite si celú ponuku škôl v prírode 2023.

Zistiť viac