Späť na blog

Darčekové poukážky na tábory

Wachumba patrí pod stromček! Darujte poukážky na tábor v sume 50€, 100€, 200€ alebo 400€. Využite first moment zľavu...

  • 14.12.2023
  • 7462

Wachumba patrí pod stromček! Darujte poukážky na tábor v sume 50€, 100€, 200€ alebo 400€. Využite first moment zľavu do 31.01.2024.

Vyberte deťom darček, na ktorý sa budú tešiť celý rok a spomínať naň celý život. Darujte radosť, kamarátstva, prvé lásky i dobrodružstvá bez rodičov.

Či hľadáte vhodný darček pre neposedné “živé striebro”, zasnenú princeznú alebo tvrdohlavého teenagera s názorom, poukážkou na zážitkový Wachumba tábor sa určite trafíte! Darujete deťom možnosť rozhodnúť o svojom lete a zároveň majte istotu rozumne investovaných €€. U nás si nemôžu vybrať zle :)

Máme viac ako 15 ročné know-how v oblasti zážitkovej pedagogiky, potvrdené aj akreditáciou Ministerstva školstva (to nemá žiadny iný organizátor táborov). Moderné zážitkové tábory pripravujeme tak, aby pomáhali rozvíjať talent, mäkké zručnosti, odovzdávali hodnoty, rozvíjali aj zabávali.

Koníka pod stromček nedarujete, ale jazdecký tábor áno. Lego je pod stromčekom už stálica, ale čo takto ho doplniť o originálny lego tábor. Teenagerov zase najviac poteší závan slobody a čas s rovesníkmi - presne to nájdu v našich zážitkových teenage táboroch pod dohľadom vedúcich, ktorí im rozumejú.

 

 

poukazka 50

poukazka 100

poukazka 200

poukazka 400

Pozrite sa aktuálnu ponuku letných táborov.

Zistiť viac