Späť na blog

Sme spoľahlivým partnerom škôl, detí, rodičov aj učiteľov

Či vyberáte školu v prírode, alebo detský tábor, uistite sa, že ste sa rozhodli pre spoľahlivého a overeného...

  • 20.03.2020
  • 2666

Či vyberáte školu v prírode, alebo detský tábor, uistite sa, že ste sa rozhodli pre spoľahlivého a overeného organizátora.

Vďaka rekreačným poukazom a dotáciám na školy v prírode aj lyžiarske kurzy sledujeme posledné roky rozmach rôznych organizácií, občianskych združení a zariadení, ktoré usporadúvajú tieto pobyty. O to viac treba byť obozretný pri ich výbere.

Vo Wachumbe máte istotu overeného a spoľahlivého partnera s viac ako 11 ročnou históriou a tisíckami spokojných klientov - rodičov, detí, škôl a pedagógov.

Prečo sa na nás môžete spoľahnúť:

  • sme jeden z najväčších organizátorov detských pobytov s ročným obratom cez 1,2 mil. € a len za rok 2019 prešlo našimi rukami takmer 8000 detí,
  • máme preukázateľnú históriu a skúsenosti v tejto oblasti podnikania
  • už 13 rokov kontinuálne rastieme, máme zdravé firemné financie, neostávajú po nás neuhradené FA, pohľadávky, a tak riziko neuskutočnenia pobytu je nulové,
  • máme najväčšie poistenie proti insolventnosti, až do výšky 390 000 €, z pomedzi všetkých detských cestoviek
  • sme členom SACKA - Slovenská Asociácia Cestovných Kancelárií a Agentúr
  • všetky naše podujatia podliehajú prísnej kontrole od príslušných úradov regionálneho zdravotníctva,
  • organizujeme Wachumba Academy - celoročný systém vzdelávania a školenia animátorov, ktorých máme skoro 200 a mnohých z nich už s 5-ročnými skúsenosťami,
  • naši animátori sa pravidelne zúčastňujú domácich aj zahraničných školení v oblasti práce s deťmi a zážitkovej pedagogiky,
  • máme jasne definované firemné hodnoty a ciele, ktoré sú podstatou nášho podnikania.

Dajte si pozor: Podľa zákona 170/2018 Z. z. o zájazdoch, spojených službách cestovného ruchu, niektorých podmienkach podnikania v cestovnom ruchu a o zmene a doplnení niektorých zákonov môže spojené služby cestovného ruchu (ako napríklad kombinácie ubytovanie/strava s animačným programom, s dopravou a so službami delegáta/zdravotníka) ponúkať iba cestovná kancelária s platným poistením proti insolventnosti minimálne do výšky 30% obratu!

Overte si či aj vami vybratý organizátor spĺňa všetky odborné, legislatívne a profesionálne podmienky na takej úrovni, aby ste mu zverili to najcennejšie čo máte - svoje deti. Tiež prv než uhradíte zálohu, sa uistite či má subjekt platné poistenie proti insolventnosti - chránite tak svoje peniaze a vyhnete sa prípadnému sklamaniu z neseriózneho obchodného konania.

Veríme, že nakoniec vás váš výber učiní spokojným. Deti budú mať zážitky, ktoré si naozaj zaslúžia a vy pokoj na duši, vediac, že je o ne dobre postarané.

Pre inšpiráciu si môžete pozrieť našu ponuku školských pobytov a detských táborov, pri ktorých máte istotu, že nielen naplnia, ale aj prekonajú vaše očakávania.

Diplom SACKA

certifikat poistenia proti insolventnosti