Späť na blog

Výhliadkové lety v rámci programu Wachumba Adventure

Výnimočný zážitok iba vo Wachumbe! Preleť aj s kamošmi nad krásnymi horami Turca a kochaj sa výhľadom, ktorý len tak...

  • 01.12.2021
  • 2225

Výnimočný zážitok iba vo Wachumbe! Preleť aj s kamošmi nad krásnymi horami Turca a kochaj sa výhľadom, ktorý len tak hocikto nezažije!

Nikdy neprestaneme inovovať a vylepšovať! Tento rok sme sa rozhodli posunúť ešte ďalej aj tak namakaný a zabehnutý tábor ako Wachumba Adventure. V tomto tábore sme už mali všetko čo si vieš predstaviť: rafting, skalolezenie, airsfot, lanové centrum, motokáry, prespatie na hrade, laser taq…. Tak sme sa rozhodli pridať aj to čo si si doteraz ani nevedel predstaviť - výhliadkové lety!

Spolu s kamarátmi z Aeroklubu Martin ponúkame možnosť rozšíriť si už aj tak namakaný program tábora o ďalší nezabudnuteľný zažitok. Skúsení licencovaní piloti (ten, čo viezol nás robí výhliadkové lety už viac ako 20 rokov) ťa zoberú na prelet ponad krásnu Turčiansku kotlinu. Budeš mať tak jedinečnú príležitosť pozrieť sa na hory a prírodu Turca s hlavou v oblakoch! Z vtáčej prepektívy uvidíš všetky cyklotrasy, ktoré sme spolu prešli, hrad Sklabiňa na ktorom sme spali, Váh, ktorý raftujeme a kopce na ktoré vyšlapeme! Toto jednoducho musíš vyskúšať. Zážitok, na ktorý určite nezabudneš a nikde inde ako vo Wachumbe nezažiješ!

Zážitkové lety vedú licencovaní piloti s mnohoročnými skúsenosťami zo športového letiska v Tomčanoch. Letieť budeme v ľahkom športovom lietadle pre 4 osoby ( 3 Wačumbáci + pilot) a let bude trvať cca 15-20 min.