Späť na blog

Ľahké splátky už od 50€

Dajte deťom do života náskok a sebe ľahkosť nákladov! Doprajte im prémiové tábory, ktoré zabávajú aj rozvíjajú, no...

  • 11.02.2024
  • 11382

Dajte deťom do života náskok a sebe ľahkosť nákladov! Doprajte im prémiové tábory, ktoré zabávajú aj rozvíjajú, no nezaskočia “nárazovo” rodinný rozpočet.

Kvalitný detský tábor s programom, ktorý nie je zameraný len na zábavu, ale aj na rozvoj (zručnosti, talent, hodnoty, osobnosť) nie je lacná záležitosť, obzvlášť, keď chcete poslať do táborov viac detí. Wachumbu môže deťom dopraiť už za 50€/mesačne.   

Vieme, že Wachumba patrí medzi tie drahšie tábory. No ak chceme byť najlepší, nemôžeme byť najlacnejší! Kvalitné strediská, nadštandardné materiálne zabezpečenie, atrakcie a výlety, poistenie CK…. to všetko niečo stojí. A nehovoriac o profesionálne vyškolených animátoroch s akreditáciou, ktorí sú dušou každého tábora! (Trúfame si povedať, že nikto nevykladá na vzdelávanie animátorov také prostriedky, ako my)  

Ten rozdiel je markantný a rodičia to vedia (pozrite si naše referencie)! Nie je náhoda, že Wachumba sú najpredávanejšie tábory na Slovensku. Napriek vyššej cene rodičia radi investujú do svojich detí.  

Chceme, aby Wachumba tábory mohlo zažiť, čo najviac detí a samozrejme chceme aj čo najviac pomôcť rodičom zvládnuť túto finančnú záťaž. Preto ako prví (už to bude 15 rokov) a doteraz jediní ponúkame ľahké splátky už od 50€/mesačne. Bez navýšenia, bez komplikácií, bez skrytých podmienok (je len jedna - že tábor musí byť komplet uhradený v deň nástupu :) ).  

Stačí len túto požiadavku uviesť do poznámky v prihláške, prípadne rovno navrhnite splátkový kalendár a je to vybavené. A k tomu pridáme aj bonus - bezplatná zmena tábora, turnusu. ( Lebo vieme, že plány na leto sa môžu zmeniť. :) ) 

Tak neváhajte, čím skôr si vyberiete, tým ľahšie uhradíte. Teraz je ten čas, kedy je najširší výber - viac ako 25 tematických táborov a takmer 70 turnusov. 5-dňové aj 14-dňové tábory, pre 5 ročných, aj teenagerov.  

Pozrite sa aktuálnu ponuku letných táborov.

Zistiť viac