Späť na blog

Keď dvaja robia to isté, nikdy to nie je to isté…

Medzi cenou a kvalitou nerobíme kompromisy. Pre to sme najlepší pre deti a najspoľahlivejší pre rodičov.

  • 20.03.2020
  • 1818

Medzi cenou a kvalitou nerobíme kompromisy. Pre to sme najlepší pre deti a najspoľahlivejší pre rodičov.

S cenami detských táborov je to rovnaké ako s cenami iných produktov či služieb. Môžete si kúpiť auto už za 5-10 tis. eur, ale aj za 5x toľko. Rozdiel v nich je, samozrejme, obrovský a nedá sa to celé zvaliť len na maržu prémiových odznakov. Prémiovosť so sebou prináša kvalitnejšie technológie, materiály, bezpečnosť a celkový zážitok z používania.

Často počúvame argumenty typu „Máme známu, ktorá robí cez leto výborné tábory a sú oveľa lacnejšie ako vaše” alebo „občianske združenie, výborní mladí ľudia robia super tábory za 2/3 ceny, v čom sú tie vaše iné?” Jednoduchá odpoveď - úplne vo všetkom! Sú faktory a služby, ktoré dokáže na najvyššej úrovni ponúknuť iba etablovaná CK s viac ako 14 ročnými skúsenosťami a know-how. Tie sa, samozrejme, premietajú aj do konečnej ceny táborov.

1. Wachumba nie je len sezónny projekt.
Aj keď máme nadšenie, nie sme len nadšenci. Sme profesionáli, ktorí sa tematike práce s deťmi a mládežou venujú systematicky počas celého roku. Okrem stabilného tímu, 10 ľudí, zamestnávame viac ako 30 skúsených manažérov táborov, ktorí sú s Wachumbou už roky.

2. Know-how potvrdené aj ministerstvom školstva.
Ako jediná CK máme Akreditáciu Ministerstva školstva na Animovanie zážitkových programov. Do interného vzdelávania animátorov investujeme každoročne 5 cifernú sumu. Máme vlastnú Wachumba Academy - celoročné vzdelávanie animátorov systémom seminárov, školení a workshopov. Pravidelne navštevujeme domáce aj zahraničné školenia. Spolupracujeme s najlepšími pedagogickými fakultami na Slovensku aj s Iuventou.

3. Garantujeme najmenší počet detí na vedúceho.
Na 6 najmenších Wačumbáčikov dohliada 1 vedúci, pri starších deťoch je to 8 detí na jedného vedúceho. Deťom tak môžeme venovať individuálnejší prístup a starostlivosť. Program je oveľa kvalitnejší, rodičia informovanejší a vedúci oddýchnutejší - môžu sa efektívnejšie venovať deťom. Takýto „veľkorysý” pomer vedúci - deti nenájde nikde inde a preto vieme garantovať najlepšiu starostlivosť a bezpečnosť.

4. Nemáme skryté doplatky.
Naše tábory sú All Inclusive so všetkými výletmi/aktivitami už v základnej cene. Často sa jedná o nie lacné aktivity, ktoré sú inde za príplatok. Určite si viete predstaviť, koľko stojí individuálna hodina jazdenia na koni s trénerom (1 na 1) - v tábore Horses je každý deň zahrnutá v cene, rovnako ako airsoft/paintball v Hero! Taktiež celodenný splav, vstup do aquaparku - všetko hodnotné výlety, za ktoré sa nepripláca.

5. Keď potrebujete, vždy sa s nami spojíte. 7 dní v týždni, o 10tej večer aj 7mej ráno..
U nás sa nikdy nestane, že sa nemáte kam dovolať. Rodičia vždy majú kontakt na manažéra tábora. Počas sezóny funguje kancelária aj cez víkendy a každý dopyt sa snažíme čo najpromptnejšie vybaviť.

6. Najväčšie poistenie proti insolventnosti
Detský tábor je vo svojej podstate „zájazd”, ktorý môžu ponúkať iba subjekty, ktoré sú v zmysle zákona č. 170/2018  Z. z. kryté poistením proti insolventnosti. By ste sa čudovali, koľko organizátorov táborov toto poistenie nemá (porušujú tak zákon) a ich klienti sa vystavujú riziku finančnej straty. Wachumba má zo všetkých organizátorov detských táborov najvyššie poistenie až do výšky 390 000€!

14 rokov dozadu bol prvý Wachumba tábor s 80 deťmi. Už vtedy sme vedeli, že nikdy nebudeme najlacnejší, ale že chceme byť najlepší. Je marec 2020 a už teraz máme viac ako 1300 prihlášok na leto. Napriek tomu, že na trhu patríme k tým drahším, sme najväčší organizátor letných táborov. My Vám ďakujeme za túto dôveru a sľubujeme, že z našej cesty nezídeme a každý rok u nás nájdete tie najlepšie tábory.

Pozrite sa aktuálnu ponuku detských táborov.

Zistiť viac
 

Tábory, ktoré vás môžu tiež zaujímať