Späť na blog

Rozmýšľame ako rodičia, hráme sa ako deti...

...preto dokážeme pri vylepšovaní našich táborov a služieb myslieť za obe strany. Tábory ocenia Vaše deti, služby a...

  • 20.03.2020
  • 2268

...preto dokážeme pri vylepšovaní našich táborov a služieb myslieť za obe strany.

Tábory ocenia Vaše deti, služby a inovácie zase Vy - rodičia! Každý rok sme skúsenejší, zbierame nové podnety od detí, vedúcich i od Vás rodičov, aby leto s Wachumbou bolo pre Vaše ratolesti nezabudnuteľné a pre Vás bezstarostné.

Sme hrdí na to, ako Vám vieme zjednodušiť plánovanie leta

  • 1. Inteligentný registračný formulár. Ak ste už boli vo Wachumbe, my si Vás pamätáme! Pri prihlasovaní „starých“ Wachumbákov stačí, ak zadáte iba rodné číslo a formulár sa Vám automaticky predvyplní. 
  • 2. Jednoduchá úhrada za tábor. Len vo Wachumbe môžete uhradiť zálohu za tábor priamo cez platobné portály Tatrabanky, VUB, VIAMO alebo si nechať zaslať FA priamo na Váš email. Rovnako akceptujeme všetky druhy darčekových poukazov.
  • 3. Hneď viete v akom stave ja Vaša rezervácia tábora. Potvrdenie rezervácie Vám je automaticky zaslané formou SMS a emailom. Rovnako Vám automaticky príde potvrdenie o úhrade spolu so zmluvou o obstarávaní zájazdu, hneď ako je Vaša platba spárovaná (zvyčajne do 3 dní od úhrady).
  • 4. Wachumba na splátky je dostupnejšia. Každý rodič chce pre svoje deti to najlepšie a deti vedia, čo chcú - leto s Wachumbou! No je nám jasné, že nie vždy je ľahké tieto dve požiadavky spojiť. Preto Vám ako jediní ponúkame úhradu tábora na splátky. Stačí len túto požiadavku uviesť do prihlášky alebo sa bližšie informovať  na splatky@wachumba.eu a môžete si rezervovať tábor už od 50€/mesačne.
  • 5. Vaše plány na leto môžu ostať flexibilné, Wachumba sa im prispôsobí. Rezerváciu tábora je možné akokoľvek meniť - presunúť na iný termin, iný turnus, dokonca aj na inú osobu. V prípade, že sa ju rozhodnete zrušiť, môžete tak urobiť úplne bezplatne až do 35 dní do začiatku tábora. Aj potom účtujeme iba minimálne storná aj to iba zo sumy zálohy. viď. Všeobecné zmluvné podmienky
  • 6. Na Wachumbu je radosť myslieť, no nie vždy je ten správny moment. Ak ešte nie ste úplne rozhodnutý pre rezerváciu tábora, prípadne pozeráte rôzne ponuky, no nechcete na Wachumbu zabundúť, Vy na to myslieť nemusíte, my sa Vám pripomenieme! Pri každom tábore je možnosť vyplniť formulár, kde uvediete dátum, kedy sa Vám máme ozvať, keď už budú posledné voľné miesta a spôsob ako (mail, telefonicky) a my sa Vám pripomenieme, Vy to už môžete pustiť z hlavy.
  • 7. Presne viete, do akého kolektívu Vaše dieťa pôjde. Pri každom tábore nájdete grafy, ktoré ukazujú aktuálne vekové zloženie prihlásených detí a rozdelenie podľa pohlavia. Grafy sú vždy akutálne pre daný tábor a automaticky sa aktualizujú vždy po prijatí novej prihlášky.
  • 8. Našu stránku si prezeráme zarovno s Vami, preto Vám vieme najlepšie poradiť. V pravo dole na našej stránke nájdete interaktívny chat, na ktorom Vám naša Wachumba odborníčka ochotne poradí a zodpovie Vaše otázky, vidí, kde sa na našej stránke práve nachádzate, pomôže a naviguje k informáciam, ktoré práve hľadáte.
  • 9. Aj keď si Vaše deti užívajú Wachumbu ďalej od domova, Vy ich máte na očiach. Z každého tábora (kde to pokrytie signálom umožňuje) pravidelne denne uverejňujeme fotky z diania v tábore na našej FB stránke. Môžete tak sledovať radosť a zážitky Vašich detí a užívať si Wachumbu spolu s nimi.
  • 10. Chceme počuť Váš názor, nech sa môžeme zlepšiť. Po každom tábore Vám zašleme feedbackový formulár, ktorý každý jeden po sezóne pozorne čítame a snažíme sa aplikovať. Navyše počas trvania tábora sme Vám vždy v našej CK k dispozícii. Pri nástupe na tábor dostanete vizitku s tel. kontaktami na hlavného vedúceho a zdravotníka (veríme, že ich však nebudete musieť využiť :) ).

Tak neváhajte a naplánujte si leto s tými, ktorí sa neboja inovácií a stále hľadajú možnosti na zlepšenie. Našu kompletnú ponuku letných táborov nájdete tu.

Wachumba tím

Pozrite sa aktuálnu ponuku letných táborov.

Zistiť viac
 

Tábory, ktoré vás môžu tiež zaujímať