Späť na blog

Teraz sa oplatí spoľahnúť na veľkú CK

Máme garancie a know-how na ktoré sa môže spoľahnúť aj v týchto časoch.

  • 27.11.2020
  • 1317

Máme garancie a know-how na ktoré sa môže spoľahnúť aj v týchto časoch.

Hovorí sa, že dobrého kapitána najlepšie spoznáte v zlom počasí. Stabilného a spoľahlivého partnera zase v turbulentných časoch, akými sú aj tieto.

Nebudeme nariekať, korona sa nás dotkla všetkých a jedna vynechaná sezóna škôl v prírode je maličkosť oproti tomu, čím si museli a stále musia prechádzať napríklad žiaci a učitelia na školách. Radšej sa pozeráme dopredu, ako môžeme byť aj naďalej nápomocným a spoľahlivým partnerom. Nielen pri realizácii škôl v prírode, lyžiarskych kurzov, ale aj poskytovaním odbornej pomoci a konzultácií počas tejto krízy.

Za “pekného počasia” a v ideálnych časoch je veľa organizátorov, združení a menších cestoviek, ktoré vedia ponúkať školám svoje pobyty. No práve vo chvíľach ako sú tieto, sa prejavia výhody veľkého a silného partnera akým je Wachumba, ktorý dokáže aj naďalej poskytovať služby na vysokom štandarde a najväčšie garancie v prípade nečakaných udalostí.

Iba my sa môžeme pochváliť že:

  • V roku 2020 sme boli najspoľahlivejším partnerom učiteľov, detí aj rodičov. Aj napriek korona kríze si Wachumbu užilo viac ako 4000 tis detí.
  • Máme teda najväčšie skúsenosti s organizáciou pobytov počas korony. Máme overenú prevenciu, zabehnuté pravidlá a konzultované postupy s RÚVZ. Aj vďaka tomu, keď vzniklo podozrenie na COVID (našťastie sa nikdy nepotvrdilo) vždy sme vedeli, čo robiť a náš profesionálny prístup kladne hodnotila aj hygiena.
  • Na rozdiel od menších organizátorov, občianskych združení, sú vaše zálohy u nás v bezpečí. Máme poistenie proti krachu až do 1/2 mil. Eur.
  • V dobrej finančnej kondícii sme zvládli aj rok 2020, dokázali sme vrátiť zálohy všetkým školám, ktoré o to požiadali.
  • Sme riadnym členom Asociácie cestovných kancelárií a riadime sa ich Etickým kódexom.
  • Ako jediná CK máme Akreditáciu Ministerstva školstva, čo len potvrdzuje našu dôveryhodnosť a spoľahlivosť.
  • Na rok 2021 vám ponúkame najlepšie garancie pre nečakané prípady súvisiace s COVIDom: - garancia vrátenia celej sumy bez storna, šikovná záloha iba 5 Eur, garancia najlepších opatrení, garancia termínov.
  • Máme jasne definované hodnoty, vízie a ciele, ktorými naši animátori naozaj žijú a odovzdávajú ďalej žiakom a deťom. Prečítajte si náš Wachumba booklet a presvedčte sa sami.
  • Vďaka silnému personálnemu aj ekonomickému zázemiu môžeme mať vlastnú Wachumba Academy, kde školíme tých najlepších animátorov a pracujeme s nimi počas celého roka. Naše školenia sú akreditované aj Ministerstvom školstva.

Spoľahnite sa aj vy na “dobrého kapitána”. Využite naše know-how, garancie aj first moment ceny a rezervujte si školu v prírode alebo lyžiarsky kurz bez obáv už teraz. Spravilo tak už viac ako 70 škôl - nájdeme ideálny termín/lokalitu aj pre tú vašu.

 

Pozrite si celú ponuku škôl v prírode 2021.

Zistiť viac